Regionalna akcija za umetnost, kulturu i unapređenje zdravlja – REACH poziva sve mlade koji žele da rade na sebi, kojima je potrebno zaposlenje, koji su otvoreni da saznaju nešto novo kao i da dobiju nove veštine, da prisustvuju 02.aprila u Kulturnom centru REX na jednodnevnoj radionici “Umetnost zapošljavanja”.

Jednodnevna radionica 02. aprila okupiće zainteresovane mlade, nezaposlene, one koji se osećaju ugroženim, kojima će se tokom čitavog dana predstavljati predavači iz različitih segmenata društva uključujući civilni, biznis i javni sektor. Predavači će prisutnima predstaviti i uključiti ih u različite mogućnosti i puteve do zapošljavanja. Učesnici će imati priliku da uče i saznaju od velikih uspešnih kompanija i sistema, preduzetnika kao potencijala ka ličnom aktivnom uključivanju na tržište rada. Upoznaće i različite primere pozitivne prakse pojedinaca i grupa sa kojima se mogu identifikovati, potencijalno povezati i dobiti podršku oko ličnih ideja.

Radionica predstavlja prvu aktivnost projekta “Umetnost zapošljavanja” i prvi korak da putem aktivnosti u vidu radionica, pozorišnog treninga, poslovne trening obuke a potom i završnog okruglog stola osnaži i pruži različite veštine i iskustva mladima, ali i ponudi rešenja o procesu i značaju zapošljavanja prvenstveno pripadnika ugroženih grupa. Upravo objedinjavanjem različitih pristupa i obuka, korišćenjem neformalnog obrazovanja, primerima pozitivne prakse, kreativnosti i različitih umetničkih formi, kao i konkretnim tehničkim saznanjima pokušaćemo da omogućimo učesnicima da tokom realizacije aktivnosti projekta zapravo i dođu do konkretnog zaposlenja.
Projekat se realizuje u partnerstvu sa GRUBB fondacijom i podržan je od strane kompanije Delez Srbija.

U prilogu Vam šaljemo poziv kao i preliminarnu agendu. Budite slobodni da pošaljete poziv svima koji bi mogli biti zainteresovani! Prisustvo radionici je besplatno.

DATUM: cetvrtak 02.april
VREME: od 10h do 19h
MESTO: Kulturni centar REX

Molimo da se prijavite putem mejla na:
milena.todorovic@reach.org.rs

Za dodatne informacije mozete se javiti Mileni Todorovic na 0655303542, milena.todorovic@reach.org.rs

Vidimo se!

Umetnost zapošljavanja - Poziv za učešće

Umetnost zapošljavanja – Poziv za učešće

Umetnost zapošljavanja – Preliminarna agenda

Umetnost zapošljavanja – Preliminarna agenda