Druženje u Kući mogućnosti- “Samostalan, ali ne sam”

U subotu je u Kući mogućnosti održana još jedna aktivnost sa mladima u sklopu projekta “Samostalan, ali ne sam” sa ciljem upoznavanja i sparivanja mladih!
Mladi iz domova “Drinka Pavlović”, “Moše Pijade” i “Jovan Jovanović Zmaj” posetili su Kuću mogućnosti, koja je u vlasništvu Centra Zvezde, gde su se družili sa mentorima, dogovarali sledeća vidjenja, igrali odbojku, stoni fudbal!

On Saturday, another activity with young people was held in the House of Opportunities as part of the project “Self-reliant, but not alone” with the aim of getting to know and pairing young people! Young people from the “Drinka Pavlović”, “Moše Pijade” and “Jovan Jovanović Zmaj” homes visited the House of Opportunities, which is owned by the Zvezda Center, where they socialized with mentors, arranged the next meetings, played volleyball, table football!

Pročitaj  Poziv za pomoć pri organizaciji edukativno-terapeutskog izleta za decu bez roditeljskog staranja